lauantai 16. marraskuuta 2019

Sny postia

Toivottavasti Snyni näkisi nyt tämän <3

Taikapallosta en saanut liitettyä kuvaa mutta olen ehtinyt keriä auki toiset kaksi palleroa ja ihanat sisällöt olivat, toisia kahta palleroa en ole ehtinyt keriä auki mutta ajattelin että aloitan niistä jonkin työn ja kerin sitten samalla. Ihanaa.




Marraskuun paketti oli ihan huippu. Ihanat langat ja sukat, jotka mahtuivat olen töpsötellyt niillä menemään. :) Heijastin langasta saatampa tehdä itselleni lapaset pimeisiin kävely hetkiin aivan mieletön lehti mukana. 


Kysyit mitä uutta ja ihmeelistä haluaisin kokeilla niin kyllä ne ristipistot on minulle uutta, jokin ihan uusi tekniikka voisi olla myös kiva oppia. 



Anteeksi että kuvat ovat heikot. Tietotekniikka ei ole miun puolella :(

3 kommenttia:

  1. Heippa!

    Onpa kiva kuulla, että olet tykännyt loka- ja marraskuun paketeista ja että sukat oli sopivat! Välillä on hieman jännää tehdä jollekin toiselle ihmiselle sukkia tai lapasia, kun ei ole ihan satavarma niiden istuvuudesta. Mutta tosi kiva kuulla, että sukat on sopivat ja että ne on päässyt käyttöön :)

    Osaatko nimetä jonkun sellaisen tekniikan, mikä on sinulle uusi ja minkä haluaisit oppia? Joulukuun paketin sisältö alkaa hiljalleen hahmottua mielessäni ja on tämä pakettien suunnitteleminen ja toteuttaminen kyllä kivaa! :)

    -Sny23

    VastaaPoista
  2. Kinnasneula tekniikka voisi oa hauska kokeilu

    VastaaPoista
  3. ihania lähetyksiä olet saanut!

    VastaaPoista

Sny postia

Toivottavasti Snyni näkisi nyt tämän <3 Taikapallosta en saanut liitettyä kuvaa mutta olen ehtinyt keriä auki toiset kaksi palleroa ja ...